Боен кораб на Кралския новозеландски флот е заседнал, а след

...
 Боен кораб на Кралския новозеландски флот е заседнал, а след
Коментари Харесай

Новозеландски боен кораб потъна край Самоа

 

Боен транспортен съд на Кралския новозеландски флот е затънал, а по-късно потопен край Самоа. Всичките 75 пасажери и екипаж на борда са евакуирани в сигурност в островната страна, оповестиха Новозеландските сили за защита, написа Ройтерс.

Специализиранитя транспортен съд за хидрографски проучвания „ Манавануй “ е затънал през вчерашния ден край южния бряг на втория по-големина остров на Самоа Уполу, до момента в който е изследвал риф.

Няколко съда са помогнали за спасяването на пасажерите и екипажа, напуснали кораба в избавителни лодки.

 Проливен дъжд наводни Перник (ВИДЕО) България 2 мин. Проливен дъжд наводни Перник (ВИДЕО)  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Ахмед Доган се появи на митинга против ареста на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) България 3 мин. Ахмед Доган се появи на митинга против ареста на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)  Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина? Тази събота и неделя 2 мин. Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина?  „ Актьорството не ми липсва “: За първи път в дома на Васил Василев-Зуека в Испания (ВИДЕО) Тази събота и неделя 3 мин. „ Актьорството не ми липсва “: За първи път в дома на Васил Василев-Зуека в Испания (ВИДЕО)  На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули? Тази събота и неделя 3 мин. На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули?  Съдът остави за непрекъснато в ареста Джейхан Ибрямов България 3 мин. Съдът остави за непрекъснато в ареста Джейхан Ибрямов  Проливен дъжд наводни Перник (ВИДЕО) България 2 мин. Проливен дъжд наводни Перник (ВИДЕО)  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Ахмед Доган се появи на митинга против ареста на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) България 3 мин. Ахмед Доган се появи на митинга против ареста на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)  Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина? Тази събота и неделя 2 мин. Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина?  „ Актьорството не ми липсва “: За първи път в дома на Васил Василев-Зуека в Испания (ВИДЕО) Тази събота и неделя 3 мин. „ Актьорството не ми липсва “: За първи път в дома на Васил Василев-Зуека в Испания (ВИДЕО)  На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули? Тази събота и неделя 3 мин. На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули?  Съдът остави за непрекъснато в ареста Джейхан Ибрямов България 3 мин. Съдът остави за непрекъснато в ареста Джейхан Ибрямов

Новозеландски патрулен аероплан П-8А „ Посейдон “ е помагал на избавителната интервенция.

Причините за засядането към момента не са ясни и ще е належащо в допълнение следствие, обявиха Новозеландските сили за защита.

Местните медии разгласиха видеоматериали и фрагменти по какъв начин „ Манавануй “, който коства на държавното управление в Уелингтън 103 млн. новозеландски $ (113 млн. лева.), се е наклонил встрани и над него се носи сив пушек.

Изтеглянето му в чисти води продължи 16 минути

По-късно съдът се е преобърнал и потопен. Работи се, с цел да се сведе до най-малко въздействието на околната среда.

Военноморските сили на Нова Зеландия сега работят при понижен потенциал, като три от деветте им кораба не работят заради дефицит на екипаж, показва Ройтерс.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР